Etelä-Suomen pirtein kauppakamari - Me uskomme tulevaisuuteen

​​​​​​​Vuonna 1953 toimintansa aloittanut Riihimäen-Hyvinkään kauppakamari koostuu 400 Etelä-Suomessa toimivasta yrityksestä. Kamarissamme on erinomainen mahdollisuus verkostoitua muiden alueella toimivien jäsenyritysten kanssa. Riihimäen-Hyvinkään kauppakamari järjestää neuvontaa, palveluita ja koulutuksia, ajankohtaisia tilaisuuksia talousalueemme elinkeinoelämän toimintaedellytysten edistämiseksi.
Toimimme tiiviissä yhteistyössä muiden Suomessa toimivien kauppakamarien ja laajojen sidosryhmien kanssa. Olemme myös Saksalais-Suomalaisen kauppakamarin ja EastCham kauppakamarin jäseniä.​​​​​​​



​​​​​​​

UUTISHUONEELTA

Tekoäly uhka ja mahdollisuus

Viekö tekoäly työpaikat, kyllä ja ei. Vaikka tekoäly voi korvata joitakin ihmisen työtehtäviä, se luo myös uusia mahdollisuuksia ja työpaikkoja. Oikein hyödynnettynä, se tarjoaa uusia urapolkuja ja toimii talouskasvun tukena.

Lue lisää

Keskuskauppakamarin johtaja veroasiantuntija Tomi Viitala

Keskuskauppakamari: Puhtaan siirtymän investointiverohyvityksen käyttöönotto vahva kasvusignaali

Hallituksen päätös suurten puhtaan siirtymän investointien verohyvityksen käyttöönottamisesta on vahva signaali Suomelta investointikilpailussa. Teolliset investoinnit ovat ratkaisevassa asemassa sekä taloudellisen kasvun että päästötavoitteiden saavuttamisessa. ​​​​​​​

Lue lisää

Neuvontapalvelut: Käytännön hyötyä EU:sta – rajat ylittäviä digipalveluja yrityksille

EU:n digitaalisen palveluväylän (Single Digital Gateway, SDG) tarkoituksena on helpottaa ihmisten ja yritysten toimimista Euroopan Unionin alueella ja rajat ylittävissä tilanteissa. Ajatuksena ei ole korvata kansallisia tietojärjestelmiä, vaan yrityksille ja kansalaisille suunnatut EU:n ja jäsenmaiden verkkopalvelut kootaan tarjolle yhden sähköisen portaalin kautta.

Lue lisää

Vientikilta Pivatic Oy:n vieraana

Lue lisää

Kauppakamareiden jäsenet saavat alennusta Growth LOOP -kasvutapahtuman lipuista

Lue lisää

Vastaa Pro Gradu tutkielman kyselyyn: Brexitin vaikutus Iso-Britannian markkinahoukuttelevuuteen

Kyselyn tarkoituksena on selvittää suomalaisten yritysten näkemyksiä ja kokemuksia Brexitin vaikutuksista yrityksen liiketoimintaan tai tulevaisuudensuunnitelmiin.

Lue lisää



K​​OULUTUKSIA



TAPAHTUMIA