Tampereen kauppakamari ja Hallituspartnerit ry:n järjestävät yhteistyössä HHJ-tutkinnon kaksi kertaa vuodessa, keväällä ja syksyllä.

HHJ-tutkinnon hyväksytysti suorittanut on oikeutettu käyttämään HHJ-nimikettä. Tutkinnon suorittaneiden lista julkistetaan kunkin tutkinnon jälkeen. Listalle tulevat vain julkaisuluvan antaneiden nimet. HHJ-tutkinnon suorittaneita voidaan välittää pk-yritysten hallituksiin.

Hyväksytty hallituksen jäsen (HHJ) -tutkintoon voi osallistua HHJ-kurssitodistuksen saanut. HHJ-kurssi pitää olla suoritettu ennen ilmoittautumisajan päättymistä.

Järjestyksessään 28. tutkinto järjestetään keväällä 2021 seuraavasti:

  • ti 8.12.20 Ilmoittautuminen alkaa
  • to 21.1.21 Ilmoittautuminen tutkintoon päättyy, ilmoittautuminen vain HHJ-sivujen kautta.

HUOM! ilmoittautumisia ei voida ottaa vastaan enää viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen. Mikäli ilmoittautumisessa on ongelmia, ota yhteyttä oman alueesi kauppakamariin ennen ilmoittautumisen sulkeutumista. Jokainen vastaa omien yhteystietojensa ajantasaistamisesta HHJ-palvelujärjestelmässä, jotta sähköinen tutkintokutsu tulee oikeaan osoitteeseen.

  • ma 25.1.21 Ilmoittautuneet pääsevät valitsemaan kaksi ennakkotehtävää ja lataamaan ne HHJ-palvelujärjestelmästä (Kirjaudu sisään –> Tutkinnon ennakkotehtävät).
  • ma 1.3.21 Ennakkotehtävien vastausten viimeinen palautuspäivä HHJ-palvelujärjestelmään.
  • to 25.3.21 Osallistujille tulee HHJ-palvelujärjestelmään merkintä ennakkotehtävien hyväksymisestä/hylkäämisestä. Ennakkotehtävät hyväksytysti suorittaneet saavat kutsun tutkintopäivään paikka- ja ohjelmatietoineen sekä pääsyn kaikkiin neljään ennakkotehtävään tutustumista varten (niihin ei enää vastata).
  • ti 4.5.21 Tutkintopäivä klo 10.15 – 16.30 (järjestetään joko Tampereella tai etänä; asia vahvistuu loka-marraskuun aikana).
  • to 20.5.2021 Tutkinnon tulokset tulevat osallistujille iltapäivällä näkyviin HHJ-palvelujärjestelmään. Kun ne ovat järjestelmässä, niin siitä ilmoitetaan sähköpostitse.
  • ma 24.5.21 HHJ-diplomien ja -pinssien postitus alkaa

Lue lisää tutkinnosta tästä.