Tiedolla johtamisen digiajokortti -kurssilla saat yleiskuvan tiedolla johtamisen perusteista. Valmennuksen jälkeen ymmärrät tiedolla johtamisen yleiosimmät käsitteet, työkalut sekä niiden väliset suhteet.

Voit suhteuttaa mediassa käytävää keskustelua omaan liiketoimintaasi ja ymmärrät mitä hyötyjä voit tiedolla johtamisen avulla saavuttaa. Ajokorttiin sisältyy esikysely, kaksi digitaaliseta kurssijaksoa ja henkilö/organisaatiokohtainen fasilitointitunti sekä videomateriaali.

Kurssin käytyäsi:

 • Ymmärrät, mihin tilanteisiin lähestyminen sopii ja mihin tilanteisiin tiedolla johtaminen puolestaan ei sovi.
 • Saat käsityksen oman yrityksesi / yksikkösi tiedolla johtamisen kypsyydestä
 • Osaat haastaa yrityksesi asiantuntijoita kehittämisen liiketoiminnallisesta relevanssista
 • Saat verrokkiryhmän muista kurssin osallistujista
 • Selkeän tiedolla johtamisen kehittämisen polun yrityksen kilpailukyvyn parantamiseksi

Koulutus sopii toimitusjohtajille, yrittäjille ja johtoryhmän jäsenille sekä liiketoiminnasta ja kehittämisestä vastaaville henkilöille.

Kurssilla sovelletaan vuorovaikutteista ja keskustelevaa metodiikkaa. Osallistuminen ei vaadi aiempaa osaamista aihealueeseen liittyen.

Kurssiohjelmaan sisältyy tarvekartoitus, videot sekä digitaaliset jaksot ja henkilö/organisaatiokohtainen fasilitointi.

Ajokortin teemoina ovat mm.

 • AI, dataroom ja monet muut: Miksi tiedolla johtaminen on pinnalla juuri nyt
 • Tiedolla johtamisen ulottuvuudet ja ajattelumallit
 • Oman yrityksen vaiheen tunnistamisen kautta tehokkaaseen johtamiseen
  käytännön esimerkkien kautta
 • Kuinka vien tiedolla johtamisen omaan yritykseeni:
  • Kuinka luon mallin johdettavasta kokonaisuudesta
  • Miten kerään lähtödatan malliin
  • Miten luon tietoon perustuvan kehitysohjelman
  • Miten mittaan mallin / toimenpiteiden vaikuttavuutta toimivuutta.

Koulutuksen asiantuntijoina toimivat kokeneet valmentajat, Marko Parkkinen ja Juhani Strömberg. Kummallakin on mittava liikkeenjohdon käytännön kokemus. Marko Parkkinen on Ratkaisutoimisto Seedin perustajajäsen, yritysjohdon konsultti sekä yli 20 yrityksen perustaja. Juhani Strömberg on pitkän linjan digitalisoija sekä Seedigital -yksikön johtaja.

Katso myös Tiedolla johtamisen webinaaritallenne toukokuulta, jossa Marko ja Juhani kertovat ajokortista ja tiedolla johtamisesta enemmän.

Lue ja lataa itsellesi digiajokortin koko ohjelma alta.

Helsingin seudun kauppakamarin suosittuihin koulutuksiin on nyt mahdollista osallistua myös striiminä. Palvelu on loistava vaihtoehto silloin, kun paikan päälle tuleminen ei ole mahdollista. Osallistuminen onnistuu helposti etänä omalta koneeltasi, sillä lähetyksen katsomiseen tarvitset vain internetyhteyden.

Tilaisuus lähetetään suorana. Voit osallistua helposti etänä omalta koneeltasi. Saat neljä (4) päivää ennen tilaisuutta sähköpostissa ohjeet ja linkin, josta pääset seuraamaan lähetystä. Käytännössä varmistat vain, että tietokoneesi internetyhteys toimii, koneen ääniresurssit ovat käytössä ja äänenvoimakkuus sopivalla tasolla. Suosittelemme kuulokkeiden ja mikrofonin käyttöä.

Osallistumismaksu:
Hinta 1090€ + alv24%, kauppakamarin jäsenetuhinta 890 €/henkilö + alv 24 %.

Mikäli samasta organisaatiosta osallistuu striimiin useampi henkilö, saavat lisäosallistujat koulutuksen puoleen hintaan. Tällöin ilmoittautuminen tulee tehdä suoraan asiakaspalveluun puhelimitse 09 2286 0360 tai sähköpostitse asiakaspalvelu(at)kauppakamarinkoulutus.fi.

Peruutusehdot Helsingin Kamari Oy:
13–7 vrk ennen tilaisuutta perutuista ilmoittautumisista perimme 50 % osallistumismaksusta, tämän jälkeen perutuista ilmoittautumisista perimme koko osallistumismaksun. Peruutukset on tehtävä kirjallisesti sähköpostilla asiakaspalveluun asiakaspalvelu(at)kauppakamarinkoulutus.fi. Esteen ilmetessä voi osallistumisen luovuttaa kollegalle, osallistujamuutokset tulee tehdä hyvissä ajoin ennen tilaisuutta. Helsingin Kamari Oy:llä on oikeus peruuttaa koulutustilaisuus ilman korvausvelvollisuutta ilmoittamalla asiakkaalle siitä sähköpostilla viimeistään neljä (4) arkipäivää ennen tilaisuuden ajankohtaa.

Lisätietoja:
koulutuspäällikkö Lilla Jokinen, p. 040 1979 823 tai lilla.jokinen(at)kauppakamari.fi

Ohjelma: