Kauppakamaripointti on suosittu asiantuntijaluentotyyppinen tapahtuma, joka suunnattu kauppakamarin jäsenistölle. Kauppakamaripointti tarjoaa erinomaiset puitteet ja mahdollisuuden esitellä palveluitanne!

 

Kasvokkain tapahtuvat ihmisten väliset kohtaamiset ovat edelleen merkityksellisiä. Kauppakamaripointtiin osallistuu asian ja aiheen suhteen oikeita ja asiantuntevia ihmisiä. Keskustelun ja vuoropuhelun avulla on mahdollisuus saada uutta tietoa myös asiakkailta oman palvelun tai tuotteen kehittämiseen.

Kauppakamaripointti on jäsenistöllemme mahdollisuus verkostoitua, kasvattaa omaa osaamistaan sekä saada uusia ideoita toiminnan kehittämiseen. Isäntäyritykselle se edistää yrityksen palveluiden ja tuotteiden tietoisuutta sekä auttaa verkostoitumaan potentiaalisten asiakkaiden kanssa.  Se on mahdollisuus hyödyntää tapahtumaa osana markkinointia ja bränditunnettuutta sekä mielikuvan vahvistamista tavoiteltavaan suuntaan.

Voit etsiä uusia kontakteja tai jos haluat tavata jo aiempia yhteistyökumppaneita, niin Kauppakamaripointit ovat siihen erinomainen tilaisuus. Saat mahdollisuuden kohdata niitä ammattilaisia, joita haluat tavata.

Kutsumme puolestasi jäsenistömme kuuntelemaan. Tiedotamme tilaisuudesta sekä kotisuillamme että käytettävissämme olevissa somekanavissa sekä viikkoinfoissa. Autamme sinua tilaisuuden järjestelyissä, jotta tilaisuutesi sujuisi teille mahdollisimman helposti. Kustannukset syntyvät ainoastaan tila- ja tarjoilukustannuksista sekä pienestä hallinnollisesta kustannuksesta, joka kattaa järjestelyt; varaamme tilan, järjestämme haluamasi tarjoilut, hoidamme tiedottamisen ja otamme vastaan ilmoittautumiset. Lähetämme tarvittaessa ennakkomateriaalin ja tilaisuuden jälkeen osallistujille jaettavan esitysmateriaalin.

Kauppakamaripointteja järjestetään kuukausittain, joten mikäli mahdollisuus tavata oikeaa kohderyhmää kiinnostaa, ole yhteydessä palvelupäällikkö Tuija Hämäläinen +358 40 1979 691 ja varaa oma tilaisuutesi.