Valiokunnan kokous on avoin kaikille Riihimäen-Hyvinkään kauppakamarin jäsenille.

• Mikä muuttui nimen muutoksen myötä? Koulutus- ja työvoimavaliokunta Osaamisvaliokunnaksi, fasilitaattorina ja vetäjänä Elina Oinaanoja

• Uusien osaajien saaminen – tilanne osaamisvaliokunnan silmin
Tavoitteenamme on koostaa kauppakamarin näkemys alueellisesta tilanteesta työvoiman saatavuuteen. Käynnistämme työn yhteisellä keskustelulla, johon toivoisin, että valmistaudut antamaan oman näkemyksesi (max 2-3 minuuttia) puheenvuorolla. Valmistaudu vastaamaan kysymyksiin: Mikä tilanne on teidän yrityksessänne/toimialalla? Mikä toimii/mihin toivoisitte muutosta? Toivoisimme nämä kannanotot myös kirjallisesti sähköpostilla. Tarkennetaan ohjeistusta tapaamisessamme. Tulemme myös tarvittaessa teettämään asiasta kyselyn laajemmin kauppakamarin jäsenille.

• Osaava henkilöstö on menestyvän yrityksen kivijalka – mikä on pinnalla nyt/lähitulevaisuudessa?
Kauppakamari järjestää 2020 vuoden aikana jäsenilleen Osaaja-foorumin. Foorumin sisältö tullaan rakentamaan niistä teemoista, jotka nyt puhututtavat työelämää. Nyt valiokunnallamme on mahdollisuus vaikuttaa, millainen toteutuksesta tulee. Valmistaudu kertomaan, mitkä ilmiöt, haasteet tai aihealueet ovat teidän yrityksessänne nyt pinnalla. Tai mistä haluaisit kuulla lisää?

Tervetuloa tekemään muutosta!