Kiinnostaako kansainvälistyminen?

Markkinoiden laajentaminen tasapainottaa toiminnallista riskiä maailman markkinoiden heilahdellessa, on tavoitteenasi uudet markkinat tai asiakasryhmät. Kansainvälistyminen edellyttää johdon tukea ja sitoutumista. Markkinoiden laajentaminen ulkomaille tarjoaa harvoin nopeita voittoja, tulosta voi olla näkyvillä puolentoista vuoden jälkeen, jopa myöhemminkin. Huomioitavia asioita on paljon, mutta ne kaikki ovat hoidettavissa.

Kivijalkana ovat oman toiminnan laatu ja tehokkuus. Kansainvälistyminen edellyttää, että oma tuote tai palvelu on kunnossa, tarvitaan myös vahvaa kassaa. Tarvitaan tietoa markkinoista ja kulttuurista. Verkoston, yhteistyökumppaneiden ja tuen merkitys on huomionarvoinen onnistumisessa. Paikallinen kumppani on usein merkittävä sujuvan markkinoille pääsyn varmistamiseksi. Kansainvälistymiseen liittyy riskejä, jolloin hyvin laadituilla sopimuksilla voidaan helposti pelastaa yritys suurimmilta haasteilta.

Tervetuloa kuuntelemaan käytännön vinkkejä kansainvälistymisestä. Tilaisuutemme kokoaa yhteen asiantuntijoita sekä kansainvälistymisestä ja viennistä kiinnostuneita yrityksiä. Tule vaihtamaan kokemuksia, kuulemaan parhaita käytäntöjä ja vaihtamaan mielipiteitä muiden kanssa.

Tarjoamme kaikille osallistujille sisäänpääsyn Suomen lasimuseoon, jossa 15.2.-19.4. nähdään lasia ja maalausta yhdistävä vaikuttava kokonaisuus.Suomen kansainvälisesti tunnetuin graffititaiteilija EGS on löytänyt uhanalaiseksi muuttuneesta lasinpuhalluksesta uuden ilmaisukeinon. Hän on yksi maailman verkostuneimmista graffititaiteilijoista. Lue lisää.

Lataa alta tilaisuuden ohjelma